Quality Performance Academy // Inloggen QPApp

Voor / na operatie

Een operatie aan uw houdings-of bewegingsapparaat leidt (tijdelijk) tot een verminderde belastbare fysieke gesteldheid. Samen met u kijkt QPA Nederland naar uw gewenste doel of resultaat. Het zo snel en zo verantwoord mogelijk terugkeren op uw activiteitenniveau,  past naadloos binnen onze expertise.

Voorbeelden van veelvoorkomende ingrepen zijn;

  • voorste kruisband reconstructies
  • kijkoperaties.

Dagelijks worden in de praktijk cliënten behandeld met dit soort klachten. Afwijkend beloop zal hierdoor direct herkend worden wat de risico’s verkleind op een vertraagd herstel.
Ook met andere operaties aan het houdings- en bewegingsapparaat is QPA uitermate goed geschikt om te helpen om het leven weer op te pakken zoals voorheen.

Zodra bekend wordt dat er een operatie noodzakelijk is om het gezondheidsprobleem onder de knie te krijgen is het raadzaam om een “pre operatief” programma te volgen. Dit zal ervoor zorgen dat de condities van het lichaam zo optimaal mogelijk zijn, wat de operatie vergemakkelijkt en het daarop volgend herstel verbeterd.

Uniek is dat wij ook de laatste fase van het revalidatietraject aanbieden. Hierbij moet men denken aan (sportspecifieke)trainingen die op het veld afgewerkt worden.