Quality Performance Academy // Inloggen QPApp

(Sport)blessures

QPA Nederland is al jarenlang actief in de topsport. Vanuit dit platform worden de nieuwste en de meest effectieve behandelingen gegeven op gebied van sportrevalidatie. Het ondersteunen en begeleiden van de actieve blessure, maar ook het voorkomen van deze trajecten is één van onze belangrijkste speerpunten.

Sportblessures lopen uiteen wat betreft aard, herstelduur en pijnintensiteit. Hierbij is een snelle en juiste diagnose zeer belangrijk. De samenwerking met het Tweesteden ziekenhuis is hierin onmisbare schakel. Professionele en ervaren artsen werken samen met QPA om snel de juiste beginsituatie te creëren. Vanuit hier wordt een revalidatietraject in een tijdschema gezet waarbij de sporter uitermate goed voorbereid is en gefocust kan werken aan zijn of haar herstel.

Omdat wij al jarenlang is de topsport actief zijn, weten we wat er nodig is om de sporter goed te begeleiden in deze trajecten. De expertise van QPA in de sport is ver ontwikkeld. De therapeuten zijn up to date in hun handelingen en werken met wetenschappelijk onderbouwde visie.

Voorbeelden van therapieën bij (sport)blessures:

  • Rehab training
  • Manueel therapie
  • Game ready
  • Dry Needling
  • Sportspecifieke revalidatie (veld)