Quality Performance Academy // Inloggen QPApp

Therapy

QPA Nederland biedt fysio-, manueel therapie en hoogwaardige sportrevalidatie voor de particuliere patiënt.
De kernwaarden; Training, Herstel, Voeding, en Bewustzijn staan hierin centraal. Het werken aan het herstel of verbeterd beweegvermogen dient niet alleen op het weefselniveau door te werken maar in het hele leef- en beweegpatroon wat de kwaliteit van leven moet verbeteren.

QPA Nederland heeft vanuit haar kennis en expertise een visie en strategie ontwikkelt wat insteekt op het actieve leven van de patiënt en/of sporter. Ontwikkelen en onderhouden van de fysieke gesteldheid is een vereiste om te blijven participeren in het leven wat u leeft. Leeftijd, ziekte, geslacht of gesteldheid is voor QPA Nederland ondergeschikt. Het individu of team moet blijven investeren om zich te ontwikkelen.

De specialismen en werkwijze die nodig zijn om de topsporters snel, verantwoord en doelgericht terug te laten keren in hun tak van sport vullen elkaar ook in de particuliere setting goed aan. Veel klachten ontstaan door een verminderde belastbaarheid of getraindheid. Het lichaam dient opgetraind te worden middels een uitgelanceerd programma met een gedegen opbouw. De “hands on” behandelingen van onze professionals  ondersteunen, versterken de trainingstrajecten wat leidt tot een snelle en verantwoorde terugkeer in uw werk, sport of hobby’s.